Over Origo

Mijn werk als sportmasseur

Hallo,

Iris is mijn naam en ik werk als sportmasseur / mindbodycoach vanuit mijn praktijk in Jubbega. Mijn holistische visie zit verweven in mijn werk en levenswijze. Geen mens is gelijk, ik geef behandelingen en adviezen die precies op jou zijn afgestemd. Hoge service en betrokken bij jouw ontwikkelingen. Ervaar óók de effecten van een goede massage.

Mijn holistische visie, levenswijze en ervaringen zet ik in om jou te helpen bij jouw klachten. We zoeken samen naar de kern van jouw klachten en lossen die bij de bron op. Holistisch, we pakken er van alles bij wat maar van invloed kan zijn op jou. Dus heb je spierpijn, een Frozen Shoulder, pijn in bijvoorbeeld je onderrug of misschien zelfs wisselende pijnklachten, ben je gewoon toe aan ontspanning, toe aan verandering maar je weet niet hoe, ga je momenteel door een moeilijke periode heen, of loop je bijna tegen een burn-out aan? Neem contact met me op, maak een afspraak.

Sinds 2014 ben ik gediplomeerd sportzorgmasseur en heb ik Origo opgericht. De betekenis van Origo is het begin waar de spier is aangehecht aan het skelet maar betekent ook origineel en de bron.

Mijn praktijk is warm, ruim en licht en heeft een eigen ingang naast het woonhuis omringd door weilanden. De praktijk is op 5 minuten rijden vanaf het centrum van Jubbega en Gorredijk, 20 minuten vanaf Heerenveen en 5-6 minuten vanaf Oudehorne, Nieuwehorne, Hoornsterzwaag en Olderberkoop. Parkeren kan op eigen erf.

Afgewisseld met elkaar in gesprek zijn worden diverse soorten massages gecombineerd, het is maar net wat ik met mijn handen voel en welk effect we willen bereiken. Eventueel kan tape daarna het gekwetste lichaamsdeel ondersteunen. Kom je voor je ontspanning, dan zeg ik lekker helemaal niets en laat de zachte massage je spieren ontspannen. Met een zacht muziekje op de achtergrond kom je weer helemaal tot rust. Ontspannen.

Je krijgt als je dat wilt, advies en oefeningen mee voor thuis. Tijdens de behandeling hebben het over de invloed van voeding, houding en gewoontes als je last hebt van (chronische) pijnklachten. Methodisch. Op een manier zodat jij het snapt en weer verder kunt. Geheel op jou als persoon afgestemd. Zodat jij daar het goede voor jezelf uit kunt halen en weer bezig bent met herstel en groei. Ik vind het prachtig om te zien hoe jij je ontwikkelt en verder gaat!

Producten die Origo gebruikt zijn ook verkrijgbaar in de praktijk.

Impressie

Praktijk Jubbega