Behandelingen

Alle diensten

Sportmassage

Een sportmassage is steviger qua handgrepen dan een ontspanningsmassage. Met diverse handgrepen worden jouw spieren opgewarmd en leeg gedrukt. Afvalstoffen worden uit je spieren gemasseerd en dat is goed voor jouw stofwisseling. Herstel wordt hierdoor gestimuleerd. Je bent dus sneller weer klaar voor jouw volgende prestatie of inspanning.

Medical Tape

Wij combineren onze behandelingen ook met Medical Tape. Deze tape kan een aantal dagen blijven zitten, biedt ondersteuning en bevordert het herstel.

Mind Body Coach

Soms ligt de oorzaak van pijn en klachten niet alleen maar in het fysieke lichaam. Lichaam en geest zijn immers onlosmakend met elkaar verbonden. Tijdens ons gesprek ga je je bewust worden van je gedachten en emoties. En kunnen pijn / klachten oplossen. Breng je lichaam en geest weer in balans.

Ontspanning

Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door rustige massagetechnieken. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte en stevige knedingen, strijkingen en schudden. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie toe. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief en draagt bij aan een goede gezondheid.