Mijn werk als sportmasseur / mindbodycoach doe ik vanuit mijn praktijk in Raerd. Mijn holistische visie zit verweven in mijn werk en levenswijze. Geen mens is gelijk, ik geef behandelingen en adviezen die precies op jou zijn afgestemd. Hoge service en betrokken bij jouw ontwikkelingen. Ervaar de effecten van een goede massage.

Hi hallo, ik ben Iris, sportmasseur, aangenaam!

In 2014 heb ik mijn diploma voor sportmassage gehaald. Na een burn-out heb ik in 2017 Origo opgericht en in 2018 ben ik fulltime gaan masseren.

Mijn praktijk is ruim en licht en heeft een eigen ingang op de begane grond. Raerd is een mooi terpdorpje in het midden van Friesland op 5 minuten rijden van de A32. Vanuit Leeuwarden makkelijk te bereiken. Binnen 20 minuten vanaf Heerenveen en maar op 12 km van Sneek. Er is altijd een wel een parkeerplekje voor de deur. Gratis.

Mijn kennis, levenswijze en ervaringen zet ik in om jou te helpen bij jouw klachten. We zoeken samen naar de kern van jouw klachten en lossen die bij de bron op. Holistisch, we pakken er van alles bij wat maar van invloed kan zijn op jou. Dus heb je spierpijn, een frozen shoulder, pijn in bijvoorbeeld je onderrug of misschien zelfs wisselende pijnklachten, ben je gewoon toe aan ontspanning, toe aan verandering maar je weet niet hoe, ga je momenteel door een moeilijke periode heen, of loop je bijna tegen een burn-out aan? Neem contact met me op, maak een afspraak.

Ik combineer diverse soorten massages, het is maar net wat ik met mijn handen voel en welk effect ik wil bereiken. Eventueel kan tape daarna het gekwetste lichaamsdeel ondersteunen. Kom je voor ontspanningsmassage dan zeg ik lekker helemaal niets en laat de zachte massage je spieren ontspannen. Met een zacht muziekje op de achtergrond kom je weer helemaal tot rust. Ontspannen.

Je krijgt als je dat wilt, advies en oefeningen mee voor thuis. Tijdens de behandeling hebben het over de invloed van voeding, houding en gewoontes als je last hebt van (chronische) pijnklachten. Methodisch. Op een manier zodat jij het snapt en weer verder kunt. Geheel op jou als persoon afgestemd. Zodat jij daar het goede voor jezelf uit kunt halen en weer bezig bent met herstel en groei. Ik vind het prachtig om te zien hoe jij je ontwikkeld en verder gaat!